100% gratis controle vaststellingsovereenkomst

en gratis onderhandelingen met de werkgever

Telefoonnummer

0181-843740

Bij ons kunt u terecht voor gratis rechtshulp bij ontslag. We controleren gratis uw vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst. Ook kunt u ons gratis inschakelen voor de hierna volgende onderhandelingen met de werkgever. We brengen nooit kosten bij u in rekening.

Werknemers die een ontslagovereenkomst ontvangen, worden door ons dus volledig gratis geholpen. De kosten worden in rekening gebracht bij de werkgever.

Ook als de werkgever geen budget heeft voor juridisch advies heeft, brengen we geen kosten bij u in rekening. We hebben dan niets aan de zaak verdiend, maar wel iemand geholpen.

gratis rechtshulp bij ontslag

Wat is een vaststellingsovereenkomst? 

Indien een werkgever u zou willen ontslaan, kunt u een vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst aangeboden krijgen. Via zo’n overeenkomst kan er een ontslag met wederzijds goedvinden tot stand komen. De inhoud van deze overeenkomst is van groot belang. Na ondertekening verleent u namelijk vaak finale kwijting. Dit houdt in dat u na ondertekening niets meer kunt eisen van de werkgever en dat de werkgever niets meer van u kan eisen.

Het is van belang dat de inhoud van de overeenkomst correct is. Aan de inhoud van de overeenkomst worden eisen gesteld door het UWV. Het UWV wil namelijk niet dat zij iemand een WW-uitkering moeten betalen, terwijl diegene zelf ontslag heeft genomen of kan worden verweten dat hij is ontslagen. Aangezien de vaststellingsovereenkomst naar het UWV zal moeten worden gestuurd en de inhoud zal moeten kloppen, zal de overeenkomst moeten worden gecontroleerd door een jurist. Indien dit niet gebeurt, kan dit ervoor zorgen dat u geen WW-uitkering krijgt.

In een vaststellingsovereenkomst kunnen ook afspraken worden gemaakt over een ontslagvergoeding (transitievergoeding). Over de hoogte van de ontslagvergoeding kan vaak worden onderhandeld.

Hoe gaan wij te werk?

U kunt de vaststellingsovereenkomst of beëindigingsovereenkomst bijvoorbeeld per mail aan ons voorleggen. Vervolgens krijgt u binnen 24 uur een reactie. Nadat we met u hebben overlegd over aanpassing van de overeenkomst, gaan we met de werkgever in overleg. Er is namelijk vaak ruimte voor onderhandeling. Uiteraard houden wij u hierbij van elke genomen stap op de hoogte. Als beide partijen tot een akkoord komen, kan de vaststellingsovereenkomst worden ondertekend. Vervolgens is er een ontslag met wederzijds goedvinden tot stand gekomen. Indien nodig, kunt u vervolgens een WW-uitkering aanvragen.

Gratis hulp bij ontslag

Het unieke aan onze dienstverlening is dat wij werknemers gratis rechtshulp bij ontslag aanbieden. U kunt ons zowel voor het controleren van de vaststellingsovereenkomst als voor de hierna volgende onderhandelingen met de werkgever gratis inschakelen.  Ook zijn we bij ontslagzaken altijd bereid om vrijblijvend advies te geven.

Wij krijgen van werknemers vaak de vraag: ‘Zijn jullie echt gratis?’. Ja, voor werknemers zijn wij echt gratis. Wij zullen nooit kosten in rekening brengen bij de werknemer. Onze kosten worden in rekening gebracht bij de werkgever.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 5 van de 5 sterren op basis van meer dan 150 Google reviews. Lees hier alle beoordelingen.

Gratis rechtshulp bij ontslag.

Landelijke hulp bij ontslag

Het maakt niet uit in welke provincie u woont. U kunt altijd contact opnemen. Wij werken landelijk.