100% gratis controle vaststellingsovereenkomst

en gratis onderhandelingen met de werkgever

Telefoonnummer

0181-843740

Vaststellingsovereenkomst Hoogvliet

Vaststellingsovereenkomst Hoogvliet? Woont u in omgeving Hoogvliet en heeft u een¬†vaststellingsovereenkomst of be√ęindigingsovereenkomst ontvangen? Dan helpen wij u gratis.

In welke situatie krijgt een werknemer een vaststellingsovereenkomst?

Een vaststellingsovereenkomst is bedoeld om een ontslag met wederzijds goedvinden tot stand te brengen. Via deze overeenkomst kunnen de werkgever een werknemer op een goede manier uit elkaar.

Hoogvliet

Wij bieden u gratis rechtshulp bij ontslag. Ons kantoor bevindt zich in Spijkenisse. Binnen ongeveer 5 minuten rijden bent u vanuit Hoogvliet bij ons kantoor. Maar wij vinden het ook geen probleem om een afspraak in Hoogvliet in te plannen.

Vaststellingsovereenkomst Hoogvliet gratis controle

Werknemers die in de omgeving Hoogvliet wonen, helpen wij gratis. Wij controleren gratis de vaststellingsovereenkomst. Ook onderhandelen wij gratis met de werkgever voor een betere overeenkomst.

Waarom is het van belang de vaststellingsovereenkomst te laten controleren?

De controle van een vaststellingsovereenkomst is o.a. van belang voor het recht op een WW-uitkering. Een jurist kan ervoor zorgen dat uw recht op een WW-uitkering wordt veiliggesteld. Als de overeenkomst niet op de juiste wijze is opgesteld, kan het UWV de WW-uitkering weigeren.

Een jurist kan ervoor zorgen dat u niet minder krijgt dan waar u recht op heeft. Er kan bijvoorbeeld worden onderhandeld over een hogere ontslagvergoeding. Ook kan het voor een werknemer fijn zijn om een positief getuigschrift te krijgen. Maar de vaststellingsovereenkomst bevat nog vele andere belangrijke onderdelen. Ook de vrijstelling van werkzaamheden, uitbetaling vakantiegeld, vakantiedagen, opzegtermijn etc. zijn van belang.

Hoe gaat het controleren van de vaststellingsovereenkomst in zijn werk?

U kunt vrijblijvend telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@hbjc.nl. Vervolgens maken we een afspraak in Hoogvliet of Spijkenisse. De vaststellingsovereenkomst kunt u meenemen naar de afspraak. U betaalt geen kosten voor de afspraak. Wij gaan de vaststellingsovereenkomst vervolgens gratis controleren. Hierna onderhandelen we gratis met de werkgever voor een betere overeenkomst.

In meer dan 90% van de gevallen lukt het ons om een betere vaststellingsovereenkomst te krijgen.

Vaststellingsovereenkomst Hoogvliet

Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact op.

Reviews

Gemiddelde beoordeling: 5 van de 5 sterren, en meer dan 200 Google-reviews. Lees hier alle beoordelingen.

Gratis rechtshulp bij ontslag.

Landelijke hulp bij ontslag

Het maakt niet uit in welke provincie u woont. U kunt altijd contact opnemen. Wij werken landelijk.

Zoeken naar blog